1 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin Geleneksel Ağustos Fuarı, pop müziğin sevilen ismi Yılmaz Taner konseriyle devam etti.

1 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası ağır hasar alan 13 bloklu sitenin 5 bloğunda yerinde dönüşüm heyecanı başladı.

1 ay önce EĞİTİM

Tüm Türkiye’ye model olan ve Kahramanmaraş’ın eğitimine değer katan projelerini yeni eğitim-öğretim döneminde de sürdüren Hanifi Toptaş başkanlığındaki Onikişubat Belediyesi, mezun öğrencilere yönelik düzenlediği ücretsiz Üniversite Hazırlık Kursu’na başvuruları almaya başladı.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat Belediyesi, ilçenin yollarını modernize etme hedefi doğrultusunda başlattığı kapsamlı asfalt seferberliğine hız kesmeden devam ediyor.

1 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Geleneksel Ağustos Fuarı’nın 21’inci gününde çocuklar için Kral Şakir adlı tiyatro gösterisi, yetişkinler için ise Açık Sahne Sanat Akademisi Kadın Korosu konseri düzenlenecek. 29 Ağustos Perşembe günü KAFUM’da gerçekleştirilecek etkinliklere tüm vatandaşlar davet edildi.

1 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesinin Kütüphane Söyleşileri’nde bu hafta Araştırmacı – Yazar Hatice Güzel, edebiyatseverlerle buluşacak. 28 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilecek programda Âşıklık Geleneği ve Âşık Hüseyin Topal konuşulacak.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, “Şanlı tarihimizin en kutlu zaferlerinden biri olan ve Anadolu’nun kapılarının açıldığı Malazgirt Zaferi’nin 953. yıl dönümünde, bizlere kadim bir tarih ve coğrafya bırakan büyük komutan Sultan Alparslan ile ordusunu rahmet ve minnetle yâd ediyorum” dedi.

1 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Andırın'ın Efirağızlı, Çiçekli ve Rifatiye mahallerinde kilit parke uygulamalarını tamamladı.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde traktörün devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

1 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı’nda 28 Ağustos Çarşamba günü sanat ve sinema dolu bir gece yaşanacak. Salih Kıraç, Türk Halk Müziği ziyafeti sunarken, Naim filmi ile de açık havada keyifli bir sinema deneyimi yaşanacak.