1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta yük taşıyan kamyon ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybederek refüjdeki ağaca çarpması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi ise yaralandı.

1 ay önce GENEL

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu bölgesine özel yöresel ürünlerin katma değerini artırmak ve ilçe ekonomisine katkı sunması amacıyla Dulkadiroğlu Belediyesi bünyesinde Dulkadiroğlu İşletme Kooperatifi kuruldu.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’nci yıl dönümü münasebetiyle mesaj yayınladı.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kuzey İlçeleri Entegre Katı Atık Tesisi projesi kapsamında Afşin, Ekinözü, Elbistan ve Nurhak’ta vahşi depolanan atıkların bertaraf ve ıslahına başlandı. Yeni çalışma ile ilçelerdeki çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçiliyor.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, bugün Onikişubat ve Andırın’da gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Türkoğlu ilçe merkezinde yeni toplu taşıma hattının 2 Eylül Pazartesi günü hizmete başlayacağını duyurdu. Yeni hat, Türkoğlu TOKİ – Merkez – Üniversite güzergâhında ilçe sakinlerine hizmet verecek.

1 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı’nda 31 Ağustos Cumartesi günü Türk Halk Müziği sanatçısı Aynur Özdemir, sahne alacak. KAFUM’da saat 21.00’da başlayacak konsere tüm müzikseverler davet edildi.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkanı Hanifi Toptaş, “Ecdadımızın 30 Ağustos 1922’de kazandığı bu büyük zafer, asil milletimizin canından aziz bildiği kutsal vatanını her ne pahasına olursa olsun koruyacağının ve Anadolu’nun ebediyen Türk yurdu olarak kalacağının tüm dünyaya ilanıdır” dedi.

1 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Yazar Hatice Güzel, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Kütüphane Söyleşileri etkinliğinde Âşıklık geleneğini anlattı.