1 ay önce KÜLTÜR-SANAT

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünde Büyükşehir Belediyesinin Geleneksel Ağustos Fuarı’nda Azerbaycan’ın güçlü sesi Azerin sahne aldı.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) ve İlbank iş birliğiyle şehir merkezinde hayata geçirilecek altyapı projelerinin yeni etaplarının değerlendirilmesi noktasında muhtarlar ve vatandaşların katılımıyla istişare ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta çıkan orman yangınına ekiplerin karadan müdahalesi başladı.

1 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş’ta karpuzlarını hasat etmeye giden çiftçi, tarlasındaki karpuzların kargalar tarafından yendiğini görünce şok yaşadı.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta kayalıklarda mahsur kalan 9 keçi, kurtarılarak sahibine teslim edildi.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta saman yüklü tır ile otomobilin çarpışması sonucu 2’si ağır 8 kişi yaralandı.

1 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Geleneksel Ağustos Fuarı’nda Açık Sahne Sanat Akademisi Kadın Korosu sahne aldı.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle yâd ediyor; bin yıldır bu vatanı korumak için hayatlarını feda etmiş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı, huzurlu ömürler diliyorum” dedi.

1 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Kahramanmaraş'ta Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı’nda sevilen çizgi film karakteri Kral Şakir, sahneye taşındı. Animasyon karakterlerinin canlı performansını izleyen minikler, eğlence dolu bir gece geçirdi.

1 ay önce GENEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Fırat Görgel, “Her zaman ifade ettiğimiz gibi bizler daima esnafımızın yanındayız. Onların sorunu, bizim sorunumuz.