1 ay önce EKONOMİ

Kahramanmaraş'ta 25 bin dekarlık alanda üretilen ve bu yıl 30 bin ton rekolte beklenen baklavalık fıstıkta hasat dönemi başladı.

1 ay önce GENEL

Onikişubat Belediyesi, 1’i yarı olimpik 6 kapalı yüzme havuzunda düzenlediği ve 3 bin öğrencinin katıldığı Yaz Yüzme Kursu’nu, Şenlik Yarışmaları ile tamamlayacak. Kurslar vasıtasıyla yüzmeyi öğrenen minikler, yarışmalarda becerilerini gösterirken, madalyayla kursa veda edecek.

1 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Türk güreşinin köklü geleneklerini yaşatma ve yeni nesillere aktarma amacıyla sorumluluk üstlenen Onikişubat Belediyesi, Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu işbirliği ile Bekir Böke Şalvar Güreşi Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta belediye personeli 33 yaşındaki adam, evinin banyosunda ölü bulundu.

1 ay önce EĞİTİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 2024-2025 eğitim-öğretim yılında da vatandaşları yalnız bırakmıyor.

1 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 7 Eylül Cumartesi günü Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde Aile Danışmanı-Yazar Saliha Erdim’in katılımıyla “Ailede Mahremiyet Eğitimi” temalı söyleşi düzenleyecek.

1 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Afşin kırsalında Kötüre Mahallesi ve Ağcaşar Mahallesi’ne bağlı Kepez mevkiinde ulaşımı sağlayan stabilize yolları kilit parke ile kaplayarak yerleşim yerlerinin ulaşım standardını iyileştiriyor.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Afşin Asri Mezarlığı’nda ulaşımı sağlayan ana ve ara yolları 5 bin metrekare kilit parke ile kaplayarak bölgede ulaşım standardını iyileştirdi.

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat Turgut Özal Bulvarı’nda gerçekleştirilecek altyapı çalışmaları dolayısıyla arterin 7 Eylül Cumartesi gününe kadar kısmi olarak trafiğe kapalı olacağını duyurdu.

1 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nda TUSAŞ’ın yeni yatırım alanı ve Karacasu Ferhuş TOKİ konutlarına ulaşım sağlayan 4 kilometrelik yeni bulvar oluşturuyor.