1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 11 kişi yaralandı.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “İnşallah Pazarcık’ımız için çok daha güzel işlere imza atacağız. Bakanlığımızla birlikte ilçemizin yeni şehir planını da oluşturuyoruz. Hayata geçirdiğimiz yatırımlarla Pazarcık kalkınacak, Kahramanmaraş kalkınacak” dedi.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde hafriyat kamyonu devrildi. Yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) ve Vakıf Katılım, yenilikçi ürün olan P@ket e-Yönetim Platformu hizmeti için iş birliği yaptı. Bu kapsamda Oda üyeleri, e-dönüşüm hizmetlerini kullanmak isteyen Vakıf Katılım P@ket e-Yönetim Platformu avantajlarından yararlanacak.

1 ay önce GENEL

Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat’ta bulunan Başkonuş Caddesi’nde gerçekleştirilecek altyapı çalışmaları dolayısıyla arterin 6 Ekim tarihine kadar kısmi olarak trafiğe kapalı olacağını duyurdu.

1 ay önce GENEL

Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat’ın işlek arterlerinden Bahçeci Hoca Bulvarı’nda gerçekleştirilecek altyapı çalışmaları dolayısıyla bulvarın 9 - 12 Eylül tarihleri arasında kısmi olarak trafiğe kapalı olacağını duyurdu.

1 ay önce GENEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan'da Yalıntaş-Aksakal Grup Yolu'nda yenileme çalışmalarına başladı. Yolun yaklaşık 3 kilometrelik kısmının ulaşımı sathi asfaltla iyileştirilecek.

1 ay önce GENEL

Fırat Görgel, “Pazarcık’ımızda kıymetli muhtarlarımızdan mahallelerimizin ihtiyaçlarını dinledik, gerçekleştireceğimiz yatırımlara dair istişarelerde bulunduk” dedi.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Göksun Kavşutlu Mahallesi’nin 30 kilometrelik ana arterinde deforme olan kısımları sıcak asfaltla tamir ederek yerleşim yerinin ulaşım standardını iyileştiriyor.

1 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta ressam kadın, şehitlerin resimlerini karakalem teknikle çizerek şehit ailelerine hediye ediyor.