1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, 9 Eylül Pazartesi günü 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 3 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasınca saniye saniye görüntülendi.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat Belediyesi’nin 3 bini aşkın öğrencinin katılımıyla düzenlediği Yaz Yüzme Kursu, Şenlik Yarışmaları ile sona erdi.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Andırın’ın Akçakoyunlu, Boynuyoğunlu, Kabaağaç, Yeşilova, Alanlı ve Darıovası mahallerinde toplam 28 kilometrelik grup ve mahalle yolunu yenileyerek yerleşim yerlerinin ulaşımını iyileştirdi.

1 ay önce GENEL

Jeofizik Mühendisi Mehmet Uysal, “Bunu öncü bir deprem olarak söyleyemeyiz sadece artçı bir deprem, artçı depremler de devam edecek” dedi.

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta bugün meydana gelen 5,0 büyüklüğündeki Pazarcık ilçesindeki vatandaşlara 6 Şubat’ı hatırlattı. İlçedeki bir evin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde depremin şiddetiyle yaşanan sarsıntı ve vatandaşların panik anları yer aldı.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki deprem anlarının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

1 ay önce GENEL

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki deprem sonrası kentte bir olumsuzluk olmadığını kaydetti.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

1 ay önce GÜNCEL

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta bir esnaf sektöründeki fiyatlara kıyasla, vatandaşlara uygun fiyatla hizmet verdiği için Ticaret Bakanlığı tarafından Ahilik Beratı ile ödüllendirildi.