1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Eğitimde fırsat eşitliğini sağlayarak ailelerin bütçesine destek olmayı hedefleyen Hanifi Toptaş başkanlığındaki Onikişubat Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla ilkokul 1 ve 2’nci sınıfta eğitim gören 3 bin öğrenciye kırtasiye seti hediye etti.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Yeşil Filo hedefiyle bu dönem içerisinde hem araç sayımızı artırmak hem de şehrimizin her alanda Türkiye’ye örnek bir model çizmesi gayesindeyiz” dedi.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO), bölgedeki mesleki eğitimi geliştirmek ve sanayi-ticaret sektörlerinin dijital dönüşümünü desteklemek amacıyla önemli bir projeye imza attı.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Andırın’ın en işlek arterlerinden Cumhuriyet Caddesi’nin asfaltını yenileyerek ilçe merkezinde ulaşım konforunu artırıyor.

1 ay önce SAĞLIK

Büyükşehir Belediyesi, kas erimesi olarak bilinen DMD hastalığına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak için ana hizmet binasını kırmızı ışıkla aydınlattı.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Valilik ve KAMED iş birliğiyle 12 Eylül Perşembe günü NFK Kültür Merkezi’nde bağımlılıkla mücadele konferansı düzenleyecek.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta silahlı kavga olayına karışan 6 şüpheli tutuklandı.

1 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesinin “Kadınlarla Baş Başa Doğa Gezileri” için yeni başvurular alınmaya başlıyor. 10 Eylül Salı (bugün), 15.00 – 16.00 saatleri arasında Büyükşehir Belediyesi internet adresinden çevrimiçi başvuru yapılabilecek.

1 ay önce GENEL

Kahramanmaraş’ta depremzede öğrenciler 2024-2025 eğitim öğretime konteyner kentlerde başladı.

1 ay önce SPOR

Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda Türkiye’ye altın madalya getiren Goalball Kadın Milli Takım Antrenörü Gültekin Karasu ve milli sporcu Fatma Gül Güler, memleketi Kahramanmaraş’ta çiçeklerle karşılandı.