1 ay önce GENEL

Kahramanmaraş’ta bir imam, çocukların camiye alışmaları için cami içerisine oyuncak bırakıyor. İmam, camide oluşturduğu ikram köşesinde de çocuklara şeker, kek ve meyve suyu gibi ikramlarda bulunuyor.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta aniden yola çıkınca beton mikserinin altında kalan 3 yaşındaki çocuk, ağır yaralandı.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta ormanlık alanda çıkan orman yangını kontrol altına alındı.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta ormanlık alanda yangın çıktı. Ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyaya teşrif ettiği hicri takvime göre rebiülevvel ayının 12’nci günü idrak edilen Mevlid Kandili dolayısıyla mesajı yayımladı.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Cuma namazını her hafta farklı bir mahallede eda edip, vatandaşlarla bir araya gelen Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, bu kez Kürtül Mahallesi’ni ziyaret ederek hem belediye çalışmalarını yerinde inceledi, hem de mahalle halkının taleplerini dinledi.

1 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesi, Piazza AVM iş birliğiyle 14 Eylül Cumartesi günü İpek Kozası Atölyesi düzenleyecek. Geleneksel el sanatlarını yaşatmayı amaçlayan atölyeye tüm vatandaşlar davet edildi.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, engelli toplu taşıma kartlarının vize sürelerinin 30 Haziran 2025 tarihine kadar uzatıldığını duyurdu.

1 ay önce EKONOMİ

Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesinde Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) desteği ile kurulan Ceviz İşleme ve Paketleme Tesisi, cevizin hem marka değerini, hem de pazar payını artırarak ülkenin birçok şehrine gönderilmesini sağlıyor.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta 6 kişinin yaralandığı trafik kazası, saniye saniye araç kamerasına yansıdı.