1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Hanifi Toptaş, “Onikişubat Belediyesi olarak eğitime önem veriyoruz ve eğitim yatırımlarımızı devamlı olarak öğrencilerimizle buluşturmaya çalışıyoruz” dedi.

1 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesinin Çocuk Sanat Merkezi’nde yeni dönem kayıtları başladı. 6 – 13 yaş aralığındaki çocuklara yönelik düzenlenecek kurslara başvurular Büyükşehir’in internet adresinden çevrimiçi yapılabiliyor. Son başvuru tarihi 20 Eylül Cuma.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, itfaiye personellerinin çalışma koşullarını daha güvenli hale getirmek ve iş kazalarını en aza indirmek amacıyla kapsamlı bir iş sağlığı ve güvenliği eğitimi düzenledi.

1 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) koordinesinde Onikişubat ilçesi Gedemen Mahallesi'nde yürütülen 1 kilometrelik kanalizasyon hattının imalatları tamamlandı. 2 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen projeyle Gedemen'in kanalizasyon sorunu çözüme kavuşturuldu.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Trabzon Caddesi’nde yürütülen yerinde dönüşüm çalışmalarını inceleyen ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Görgel, “Yeni Kahramanmaraş’ın imar ve inşası noktasında hep birlikte büyük bir dayanışma içerisinde gayretimizi sürdürüyoruz. Bu noktada göstermiş olduğu sabır, özveri ve dayanışma için tüm hemşerilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Almanya'da 49 yıl yaşadıktan sonra memleketi Kahramanmaraş'ı özleyen 73 yaşındaki gurbetçi, depremden sonra Almanya'yı terk edip memleketinde konteynerde yaşamaya başladı.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta minibüs ve kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, iki kişi de yaralandı.

1 ay önce SPOR

Başkan Görgel, “Hem Kahramanmaraşspor’umuza hem de Kahramanmaraş İstiklal Spor’umuza başarılar diliyor, inşallah takımlarımızın sezon sununda bir üst lige yükseleceklerini ümit ediyoruz” dedi.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Her alanda hayata geçirdiği projelerle ‘Daha yaşanabilir bir Onikişubat’ı inşa ederken, gençlerin geleceğine de yatırım yapmayı göz ardı etmeyen Hanifi Toptaş başkanlığındaki Onikişubat Belediyesi, ‘Destek Bizden, Başarı Sizden’ sloganıyla mezun öğrencilere yönelik Üniversite Hazırlık Kursu’nda yeni dönemi başlatıyor.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Fırat Görgel, “Uzun yıllardır Andırın’ın beklentisi olan ilçe merkezindeki asfaltlama sorununu çözüme kavuşturuyoruz. Kışla Bahçesi ve çevresinde dönüşüme başlıyoruz. İlçemizin otogar sorununu da çözüme kavuşturuyoruz.” dedi.