1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Afşin kırsalında toplam 11 kilometrelik Armutalan – Söğütdere Grup Yolu’nu sathi asfaltla yeniliyor.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Andırın’ın en işlek arterlerinden Hükümet Caddesi’nin asfaltını baştan uca yenilerken Prof. Dr. Ahmet Yaycıoğlu Bulvarı’nda ise asfalt serimini sürdürüyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla Andırın ilçe merkezinde toplam 3 kilometrelik arter tamamen yenilenmiş olacak.

1 ay önce GENEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “ Geride bıraktığımız 5 ayda ilçemizde 150 Milyon TL’lik yatırımı tamamladık. Altyapı projelerimizle Elbistan’ın 100 yıllık geleceğini garanti altına alıyoruz".

1 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta ağır hasarlı binaların bulunduğu alanda yıkım ekiplerinin çalışmaları sırasında tarihi tünel bulundu.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun'da Hacıömer-Temurağa Grup Yolu'nda başlattığı genişletme ve zemin hazırlıklarını sürdürüyor. Darlığı sebebiyle ulaşımda aksamalara neden olan grup yolunun 4 kilometrelik kısmının genişliği 2 katına çıkarılıyor.

1 ay önce GENEL

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Fırat Görgel, Edebiyat Yolu üzerinde yer alan Aşık Mahzuni Şerif Tünellerinde yürütülen çalışmaları inceleyerek, “Sondajlar yapıldı, proje hazırlanıyor. İnşallah proje hızlı bir şekilde tamamlanarak tüneller tekrar ulaşıma açılacak” dedi.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta otomobilden hırsızlık yapan 3 şüpheli tutuklandı. Çalınan para ve ziynet eşyaları ise yapılan operasyonda ele geçirildi.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Nurhak’ta bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunarak, “Nurhak’ın her alanda yeniden ayağa kaldırılması noktasında yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Nurhak deprem öncesinden çok daha iyi bir noktaya gelecek” dedi.

1 ay önce EKONOMİ

Kahramanmaraş’ta tarladan hasadı yapılıp, dev kazanlarda kaynatılan buğday, kış mevsiminde tüketilmek için organik bulgura dönüştürülüyor.

1 ay önce GENEL

Kahramanmaraş Muharip Gaziler Derneği üyeleri ve vefat eden gazi eşleri, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bin 900 rakımlı Başkonuş Yaylası'na çıkarak temiz havada stres attı.