4 hafta önce EKONOMİ

Türkiye'de ceviz üretiminde önemli konumda yer alan Kahramanmaraş'ta, verim ve kaliteden memnun olan çiftçiler hasat sevinci yaşıyor. Kentin coğrafi işaretli ürünlerinden ceviz Amerika ve Avrupa'ya ihraç ediliyor.

4 hafta önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde koyunlarını otlatan engelli çobana iki kız dakikalarca işkence yaptı. Kızlardan biri halay çekip şarkı söyleyerek çobanı sopayla döverken, diğer kız tüm bu anları gülerek cep telefonu ile videoya çekti.

4 hafta önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta etkili olan sağanak yağmur sırasında yıldırım düşmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

4 hafta önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta bir ikamette çıkan yangın büyümeden söndürüldü.

4 hafta önce GENEL

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesindeki otobüs terminali konteynerde hizmetini sürdürüyor.

4 hafta önce ÇEVRE

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 6 Şubat depremlerinde ortadan kaybolduğu ve daha sonra ortaya çıktığı iddia edilen balıklı göldeki benekli balıklar dikkat çekiyor.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş, Leila Beauty’nin 2. yılını kutlayan özel bir kokteyle ev sahipliği yaptı. Etkinlikte, yalnızca bir güzellik merkezinin başarı hikayesi değil, aynı zamanda zorluklar karşısında gösterilen dayanıklılık ve yeniden ayağa kalkma iradesi de vurgulandı.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ilçesi Gayberli Mahallesi ile Güney Bağlantı Yolu arasında açtığı yeni güzergâhta zemin hazırlıklarını sürdürürken bulvar üzerine 32 metre uzunluğa ve 17 metre genişliğe sahip yeni bir menfez de inşa ediyor.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nun muhtelif noktalarında deforme olan yürüyüş yollarının bakım ve onarımını gerçekleştirerek yaya trafiğinde konfor ve güvenliği artırıyor.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en büyük rekreasyon alanlarından Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’ni alt ve üstyapısı, peyzaj uygulamaları ve sosyal donatılarıyla baştan uca yeniliyor.