1 ay önce SİYASET

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Kahramanmaraş Personel Eğitim Merkezi iş birliğiyle Yetim Koordinasyon Merkezi’ne kayıtlı çocuklara yönelik anlamlı bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirildi.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta 540 litre sahte zeytinyağı ve 5 ton toz sahte deterjan ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.

1 ay önce BİLİM VE TEKNOLOJİ

Selçuk Bayraktar, "Savunma sanayinde olduğu gibi, o yazılımı gerçekleştirenler bu teknolojiye de hükmediyor. İsrail bunun bir örneğini çok vahşi bir şekilde terör eylemiyle gerçekleştirmiş oldu" dedi.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde Çelikler Holding Afşin Termik Santrali'nde göçük meydana geldi. İlk belirlemelere göre göçük altında işçi kalmadığı öğrenildi.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Avcılar Mahallesi’nde düzenlenen Ceviz Hasat Şenliği’ne katılan Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, çiftçilerle bir araya gelip, bereketli bir sezon geçirmeleri dileğinde bulundu.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen anma programına katılan Başkan Görgel, “Kahraman gazilerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Gaziler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, gazilerimize sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir ömür diliyorum” dedi.

1 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesinin örnek projelerinden Kadınlarla Baş Başa Doğa Gezileri’ne yeni başvurular alınmaya başlıyor. Gezilere 19 Eylül Perşembe günü (bugün) 15.00 – 16.00 saatleri arasında Büyükşehir Belediyesinin internet adresinden çevrimiçi başvuru yapılabilecek.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, 19 – 23 Eylül tarihleri arasında Türkoğlu Demiryolları Lojistik Merkezi’nde düzenlenecek Uluslararası ve Liselerarası İnsansız Hava Araçları Yarışları’na ulaşım için şehir merkezinden ücretsiz ring seferleri düzenleyecek.

1 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Hanifi Toptaş, “Mazisi şan ve şerefle dolu bu gazi milletin bir ferdi olarak, dün olduğu gibi bugün de aynı inanç ve kararlılıkla vatanımıza sahip çıkacak, şehit ve gazilerimizin emanetini muhafaza edeceğiz. Bu toprakları bizlere vatan kılan, bağımsızlığımızı borçlu olduğumuz tüm kahramanlarımıza şükranlarımı sunuyor, Gaziler Günü’nü kutluyorum” dedi.

1 ay önce ÇEVRE

Büyükşehir Belediyesi, şehrin çehresini güzelleştirmek ve vatandaşlara daha modern yaşam alanları sunmak için kavşak, meydan ve refüjlerde geniş çaplı peyzaj, bitkilendirme ve düzenleme uygulamaları gerçekleştiriliyor.