3 hafta önce GENEL

Kahramanmaraş'ta bağ bozumunun başlaması ile birlikte hasadı gerçekleştirilen kabarcık üzümler dev kazanlarda kaynatılarak uzun ve meşakkatli çalışma sonucu şıra, pekmez, bastık, cevizli sucuk ve samsa yapılıyor.

3 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

6 Şubat depremlerinde yolları büyük ölçüde zarar gören ilçenin ulaşım altyapısını çok daha güçlü hale getirmek ve vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştırmak amacıyla asfalt çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Onikişubat Belediyesi, Başkan Hanifi Toptaş’ın talimatlarıyla Tekerek Mahallesi’nde kapsamlı bir çalışma başlattı.

3 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

Hanifi Toptaş başkanlığındaki Onikişubat Belediyesi, ilçedeki kırsal mahallelerin ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

3 hafta önce GENEL

Büyükşehir Belediyesinin kurduğu mobil asfalt ve kilit parke tamirat ekipleri, yerinde gerçekleştirilen incelemeler ve vatandaşlardan gelen talepler üzerine derhal harekete geçerek arterler, yürüyüş yolları ve refüjlerin tamiratlarını gerçekleştirerek araç ve yaya trafiğinde konforu sağlıyor.

3 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nun en işlek arterlerinden Vezir Hoca Bulvarı’nda gerçekleştirilecek altyapı çalışmaları dolayısıyla Doğukent Mahallesi’ndeki kısmın 28 Eylül Cumartesi gününe kadar trafiğe kapalı olacağını duyurdu.

3 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi ve paydaş kurumlar iş birliğiyle 26 – 28 Eylül tarihleri arasında Piazza AVM’de TÜBİTAK Bilim Şenliği düzenlenecek. Tüm vatandaşlar; bilim, teknoloji ve keşif dolu bir deneyime davet edildi.

3 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu, "İş dünyamızın talep ve sorunlarını sık sık gündeme getiriyoruz. Bu doğrultuda, onların sesi olmaya ve yüklerini hafifletmeye kararlılıkla devam edeceğiz." dedi.

3 hafta önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta atık lastik yangını itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

3 hafta önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesinde çıkan orman yangını kısa sürede söndürüldü.

3 hafta önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde, depremzedeler için gönderilen yardım malzemelerini sattığı belirlenen barınma merkezi çalışanı biri öğretmen 8 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 4'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.