3 hafta önce SAĞLIK

Yaklaşan kış mevsimi öncesi depremzedeleri uyaran Dr. Zekeriya Büyükdereli, “Deprem bölgesindeyiz, hijyen ve izolasyona dikkat edersek daha sağlıklı bir kış geçireceğimizi düşünüyorum” dedi.

3 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

Dulkadiroğlu Budaklı Mahallesi’nde gerçekleştirilen Geleneksel Bağbozumu Günleri etkinliğine katılan Başkan Görgel, “Bertiz’de üretilen kabarcık üzümünü, daha sonrasında yapılan pekmez, samsa ve sucuk gibi ürünlerimiz, şehrimizin dünyaya tanıtılması açısından önemli değerlerimiz” dedi.

3 hafta önce SPOR

Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kahramanmaraş Basketbol İl Temsilciliği ve Piazza AVM iş birliğiyle 4 – 5 Ekim tarihlerinde Streetball Turnuvası düzenlenecek. 12 – 18 yaş aralığındaki gençlerin katılabileceği turnuvaya kayıtlar 2 Ekim Çarşamba gününe kadar devam edecek.

3 hafta önce KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesi, Uluslararası İşitme Engelliler Haftası dolayısıyla 29 Eylül Pazar günü NFK Kültür Merkezi’nde “Acı ve Tatlı Hayat” adlı sessiz sinema film gösterimi gerçekleştirecek. Saat 11.00’da başlayacak programa tüm vatandaşlar davet edildi.

3 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Elbistan ilçe merkezinde başlattığı yol yenileme uygulamalarını sürdürüyor. 55 Milyonluk yatırımla toplam 8 kilometre uzunluğundaki caddeler asfaltlanıyor.

3 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’ni ziyaret ederek yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Görgel, “Esnafımızın sorunlarını çözüme kavuşturmak için hep birlikte yoğun gayretimizi sürdürüyoruz. Daima esnafımızın yanındayız. Onların sorunu, bizim sorunumuz” dedi.

3 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’da 28 kilometrelik Elmalı – Körücek – Kalaycık – Kışla Grup Yolu’nda deforme olan kısımları sıcak asfaltla tamir ederek yerleşim yerlerinin ulaşım konforunu artırıyor.

3 hafta önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta okula gitmek için servis beklerken sokak köpeğinin saldırısına uğrayan genç kız, kaçarken düşse de markete sığınarak kurtuldu.

3 hafta önce KÜLTÜR-SANAT

Kahramanmaraş'ın düşman işgali sırasında Fransızlar tarafından Abarabaşı Kilisesi'nden atılan ve caminin minaresine isabet edip patlamayan top mermisi, depremde yıkılan cami enkazında bulundu.

3 hafta önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta serinlemek için girdiği ırmakta kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı.