3 hafta önce KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesinin Türk Sanat Müziği Korosu’na ön başvurular başladı. Büyükşehir Belediyesinin internet adresinden çevrimiçi yapılabilen başvurularda son gün 4 Ekim Cuma.

3 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Büyükşehir Belediyesi olarak çeşitli yardım ve desteklerle işitme engelli vatandaşlarımızın günlük yaşamlarındaki zorlukları en aza indirmeye çalışıyoruz” dedi.

3 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş, Onikişubat Belediyesi ev sahipliğinde klasik otomobil tutkunlarını bir araya getirecek büyük bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 6 Ekim 2024 tarihinde EXPO 2023 Fuar Alanı’nda gerçekleşecek olan Kahramanmaraş Klasik Otomobil Festivali’nde, otomobil tarihine damga vurmuş efsane araçlar sergilenecek.

3 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

Başkanı Hanifi Toptaş, “Onikişubat Belediyesi olarak hem İstiklalspor hem de Kahramanmaraşspor’umuz ve Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek Onikişubat Spor Kulübü’müze desteklerimizi esirgemeyeceğiz” dedi.

3 hafta önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, 22 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı.

3 hafta önce EKONOMİ

ğKahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesinde 8'inci Çağlayancerit Ceviz Kültür Festivali, En İyi Ceviz Yarışması ve folklor gösterileri ile başladı. Ünlü sanatçılar konserleri ile depremden etkilenen Kahramanmaraşlı vatandaşların moral ve motivasyonunu artırarak festivali coşturdu.

3 hafta önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta serinlemek için gölete giren bir genç boğuldu.

3 hafta önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta iki farklı ikamette çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

3 hafta önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta servis aracının kaza yapması sonucu 9 kişi yaralandı.

3 hafta önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta meydana gelen trafik kazasında saman yüklü tır kaza yaptıktan sonra yandı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile ormanlık araziye yayılmadan söndürüldü.