2 hafta önce GENEL

Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince başlatılan kilit parke taşı döşeme çalışmaları titizlikle devam ediyor.

2 hafta önce KÜLTÜR-SANAT

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası ağır hasar alıp yıkılan evin etrafında bulunan tarihi hamam gün yüzüne çıktı.

3 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Sıcak yemek, ev temizliği, kişisel ve öz bakım, fizyoterapi, refakat, sağlık kontrolleri gibi birçok hizmetle yaşlılarımızın hayatını kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Akıllı cihazlarla yaşlılarımızın sağlık durumlarını anlık kontrol ediyor, yaşlı dinlenme salonlarımızda yaşlılarımıza huzurlu bir ortam sunuyoruz” dedi.

3 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

Pazarcık’ta fıstık hasadına katılan Başkan Görgel, “Asırlardır toprağımızda kök salan, çiftçimizin alın teri, şehrimizin rayihasıyla olgunlaşan her bir ürüne sahip çıkmaya devam ediyoruz.

3 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi tarafından Dulkadiroğlu ilçesi Pınarbaşı mevkiine kazandırılan Çamlıca Restoran ve Sosyal Tesisi, misafirlerini ağırlamaya başladı.

3 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesinin Çocuk Korosu’nda ön kayıtlar başladı. Büyükşehir Belediyesinin internet adresinden çevrimiçi yapılabilen başvurularda son gün 6 Ekim Pazar.

3 hafta önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta sahte altın üreterek piyasaya süren çete, gerçekleştirilen operasyonla çökertildi.

3 hafta önce KÜLTÜR-SANAT

Kahramanmaraş'ta deprem sonrası temel kazısında ortaya çıkan tarihi kemer ve tünelin çevresinde inşaat çalışmaları başladı.

3 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

KASKİ koordinesindeki ekiplerce Onikişubat ilçesi Kılavuzlu bölgesinde yaklaşık 1 kilometrelik yeni içmesuyu hattının imalatı sürüyor. 6 Milyon TL’lik yatırımla bölgeye kazandırılacak yeni hatla birlikte Kavlaklı, Kazım Karabekir, Ceyhan, Hasancıklı ve Kılavuzlu mahallelerinin içmesuyu sorunu kalıcı olarak çözüme kavuşturulacak.

3 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Şehrimizde sporu yaygınlaştırmak ve Kahramanmaraş’ı bir spor şehri haline getirmek için gayretimizi sürdürüyoruz” dedi.