2 hafta önce KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesi, 5 Ekim Cumartesi günü NFK Kültür Merkezi’nde Aile Danışmanı – Yazar Saliha Erdim’in katılımıyla “Modern Zamanlarda Aile Olabilmek” konulu söyleşi düzenleyecek. Saat 15.00’da başlayacak söyleşiye başta ebeveynler olmak üzere tüm vatandaşlar davet edildi.

2 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

Fırat Görgel, “Göksun’u her alanda daha da ileriye taşımak için projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. 5 aylık sürede Göksun’a 106 Milyon TL’lik yatırım kazandırdık” dedi.

2 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

Dulkadiroğlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kahramanmaraş Valiliği’nin koordinasyonunda ruhsatsız ve kaçak olarak faaliyet gösteren iş yerlerini mühürleyerek yasal süreçleri başlattı.

2 hafta önce ÇEVRE

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 2 bin 200 rakımlı Söğüt Yaylası'nda yaz mevsimini geçiren leyleklerin sıcak bölgelere olan göç yolculuğu başladı.

2 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Hükümet Bulvarı’nda yapımı tamamlanmak üzere olan kalıcı konutlarda asfalt serimi gerçekleştirdi.

2 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

Hanifi Toptaş başkanlığındaki Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı asfalt seferberliği kapsamında Dumlupınar Mahallesi 22. Sokak’ta yürüttüğü çalışmaları tamamladı.

2 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nda Bertiz bölgesindeki mahallelerin ulaşımda aktif kullandığı grup yolunda deforme olan menfez yerine modern ve dayanıklı yeni bir köprü inşa ediyor.

2 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, bölgenin önde gelen sağlık turizm tesislerinden Ilıca’da gerçekleştirdiği yağmursuyu tahliye kanallarının inşasını tamamladı.

2 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesinin Kültür Yayınları’ndan Berdücesi Dergisi’nin güz sayısı yayımlandı. Derginin yeni sayısına e-dergi formatında Büyükşehir Belediyesinin internet adresinden ulaşılabiliyor.

2 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta jandarma trafik timleri, Göksun-Kahramanmaraş Karayolunda yaptığı dron destekli uygulamada 650 sürücüye 2 milyon 18 bin 966 lira cezai işlem uyguladı.