2 hafta önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, mobil göç noktalarında bugüne kadar yapılan sorgulamalarda 12 bin 100 yabancının sorgulandığını, bunlardan 770’inin sınır dışı edildiğini söyledi.

2 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

Çelikler Holding Afşin-Elbistan Linyitleri kül döküm sahasında meydana gelen göçük nedeniyle EÜAŞ Afşin-Elbistan B Termik Santralinde enerji üretimi en az 6 ay süreyle durdu.

2 hafta önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

2 hafta önce GENEL

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat Depremi'nden etkilenen vatandaşlara moral ve destek olmak amacıyla Klasik Araç Festivali düzenlendi. Ahmet Erdoğan, festivale katılmak için Muğla'nın Datça ilçesinden bin 275 kilometre yol kat etti.

2 hafta önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta bir ihbarı değerlendiren İl Jandarma ekipleri, araç içerisinde 48 kilo uyuşturucu ele geçirdi. Olayla ilgili 1 şüpheli tutuklandı.

2 hafta önce SPOR

Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen 3 x 3 basketbol turnuvası final müsabakalarının ardından ödül töreniyle noktalandı. 12 – 18 yaş arasındaki gençlerin katılımıyla düzenlenen turnuvada rakiplerini mağlup ederek şampiyonluğa uzanan takımlar, kupalarına kavuştu.

2 hafta önce KÜLTÜR-SANAT

Aile Danışmanı – Yazar Saliha Erdim’in katılımıyla “Modern Zamanlarda Aile Olmak” konulu söyleşi düzenledi. NFK Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleştirilen söyleşide Saliha Erdim, günümüz aile yapısı ve ailenin dinamiklerini farklı perspektiften ele aldı.

2 hafta önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta hastane çalışanlarını pompalı tüfekle rehin alan kadın, polis ekiplerince kısa sürede yakalandı.

2 hafta önce SİYASET

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, "Amacımız, mahallelerimizdeki yaşam kalitesini artırmak ve her bir vatandaşımızın huzurlu bir ortamda yaşamasını sağlamaktır. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda projelerimizi şekillendiriyoruz" dedi.

2 hafta önce ÇEVRE

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ““Göreve geldikten sonra 60 bin yeni konutun inşaatını başlattık. Şuana kadar da 101 bin 254 konut teslim ettik” dedi.