2 hafta önce EKONOMİ

Amerika'nın 'Chandler' cevizine rakip olan 'Maraş-18' cevizinde hasat dönemi başladı. 20 bin ton rekolte beklenen cevizin 10 bin tonu ihraç ediliyor.

2 hafta önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü tarafından bir hafta boyunca yapılan operasyonlarda suça karışan 35 şüpheli tutuklanırken, 30 kilo skunk ele geçirildi.

2 hafta önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta bir tekstil fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangında mahsur kalan bir güvercin itfaiyenin yardımı ile güvenli bölgeye çıkarıldı.

2 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Dünya Serebral Palsi Farkındalık Günü dolayısıyla serebral palsili bireylere yönelik çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi. Düzenlenen programda serebral palsi hastaları unutulmaz anlar yaşarken, aileleri de düzenlenen etkinlikten duyduğu memnuniyeti belirtti.

2 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesinin mobil hizmet ekibi, şehrin muhtelif noktalarında deforme olan yürüyüş yolları ve refüjlerde bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor.

2 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesinin Mobil Çocuk Kütüphanesi, yeni eğitim öğretim döneminde Onikişubat, Türkoğlu ve Pazarcık kırsalında okulları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Minikler kitaplarla buluşurken bir yandan da çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlendi.

2 hafta önce KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesi, 12 Ekim Cumartesi günü NFK Kültür Merkezi’nde Eğitimci – Yazar Gökhan Müftüoğlu’nu gençlerle buluşturacak. Saat 15.00’da başlayacak programa başta sınava hazırlık sürecindeki gençler olmak üzere tüm öğrenciler davet edildi.

2 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Pamuk ile Kömür adlı tiyatro gösterisini NFK Kültür Merkezi’nde çocuklarla buluşturdu. 2 seans olarak sahnelenen gösteriye çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

2 hafta önce GENEL

Kahramanmaraş merkezli depremlerde ciddi hasar alan Küçük Sanayi Sitesi’nin dönüşümü Büyükşehir Belediyesi ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı iş birliğiyle gerçekleştirilecek. Proje kapsamında esnaflara 1.5 milyon TL hibe ve kredi desteğinde de bulunulacak.

2 hafta önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta tıra zulalanmış 30 kilo 350 gram skunk ele geçirilirken, sürücü tutuklandı.