2 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, “Onikişubat Belediyesi olarak bilgi öğrenmeyi ve öğretmeyi teşvik eden bir ortam yaratmanın, geleceğimizin teminatı olacağı varsayımıyla çalışıyoruz.” dedi.

2 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat’ın en işlek arterlerinden Turgut Özal Bulvarı’nda gerçekleştirdiği akıllı kavşak uygulamalarının ardından arterde peyzaj uygulamalarına başladı.

2 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi tarafından kuzey ilçelere kazandırılan Entegre Katı Atık Tesisi’nin inşası büyük bir hızla sürerken proje ortaklarından Dünya Bankası ve İller Bankası yetkilileri çalışmaları yerinde inceleyerek son duruma ilişkin bilgiler aldı.

2 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

KASKİ Genel Müdürlüğü, Dulkadiroğlu ilçesi Peynirdere Mahallesi’nde 6 Şubat depremlerinde deforme olan yaklaşık 1,5 kilometrelik içmesuyu şebeke hattında yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

2 hafta önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta bir şahıs, boşanma aşamasındaki eşini adliye çıkışında çocuğunun gözleri önünde bıçaklayarak ağır yaraladı.

2 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ilçesi Gayberli Mahallesi ile Güney Bağlantı Yolu arasında açtığı yeni güzergâhta sanat yapılarının inşasını sürdürüyor. 32 metrelik birinci menfezin yapımı tamamlanırken ikincisinin inşası hızla sürüyor.

2 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde yaya ve araç trafiğinde güvenliği sağlayarak vatandaşlara daha konforlu seyahat imkânı sunmak için trafik işaret ve işaretçileri ile sinyalizasyon sistemlerinin bakım ve onarımına devam ediyor.

2 hafta önce KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesinin Yazarlık Atölyesi’nde yeni dönem başvuruları başladı. Büyükşehir Belediyesinin internet adresinden çevrimiçi yapılabilen başvurularda son gün 11 Ekim Cuma.

2 hafta önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde aralarında tarla nedeniyle husumet olan adam, bahçede kadınların zeytin topladığını görünce önce soyundu, ardından hakaretler yağdırıp üzerlerine yürüdü. Soyunan adamı karşılarında görünce şoka uğrayan kadınlar olay anını anlattı.

2 hafta önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde, aralarında zeytin bahçesinden dolayı husumet bulunan şahıs, kadınların zeytin topladığını görünce önce hakaret etti, sonra soyunarak üzerlerine saldırdı.