1 hafta önce SPOR

Dulkadiroğlu Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine 425 bin TL nakdi destek sağladı.

1 hafta önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde arazi meselesi nedeniyle çıkan tartışmada kadınlara karşı soyunan kişinin bahçedeki yaklaşık 30 zeytin ağacını kestiği iddia edildi.

1 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, beton mikserleri gibi ağır tonajlı araçlar sebebiyle oluşan görüntü ve çevre kirliliğinin önüne geçmek için denetimlerini yoğun bir şekilde sürdürüyor.

1 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, Üniversite Hazırlık Kursu kapsamında yapılan deneme sınavında ilk 30’a giren başarılı öğrencilerle bir araya geldi.

1 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara daha hızlı ve etkin hizmet vermek için sosyal yardım taleplerini e-devlet üzerinden de çevrimiçi almaya başladı.

1 hafta önce KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesi, 13 Ekim Pazar günü NFK Kültür Merkezi’nde “Kitaplar Ülkesi” adlı tiyatro gösterisini çocuklarla buluşturacak. Saat 13.00 ve 15.00’da 2 seans olarak sahnelenecek gösteriye tüm çocuklar davet edildi.

1 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Fırat Görgel, “Geride bıraktığımız 5 ayda Ekinözü’müze toplam 30 Milyon TL’lik yatırım kazandırdık. Büyükşehir Belediyesi olarak bakanlıklarımızın da destekleriyle Ekinözü’müzde başladığımız ve planladığımız yatırımların toplam maliyeti 1,3 Milyar TL” dedi.

1 hafta önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu ticareti yapmak, hırsızlık ve kasten yaralamadan hapis cezası alan firari 4 hükümlü yakalandı.

1 hafta önce ÇEVRE

Jeoloji Mühendisi Mehmet Kuruçay, “Yer altı su seviyesi kömür seviyesinin altına indirilmediyse mutlaka göçük olacaktır” dedi.

1 hafta önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta bir evde çıkan yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.