1 hafta önce ÇEVRE

Kahramanmaraş’ta yetişip Türkiye şampiyonluğu kazanan atların ardından ilde at yetiştiriciliğine ilgi arttı.

1 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Türkoğlu ilçe merkezinde yerleşim yerleri, mesire alanı ve yeni TOKİ Konutları’na ulaşım sağlayan Orçan Caddesi’nde yol yenileme uygulamalarını sürdürüyor.

1 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Yolu’ndan İstiklal Üniversitesi Karacasu Kampüsü’ne ulaşım sağlayan yeni güzergâhta sıcak asfalt serimini tamamlayarak kampüse ulaşım konforunu artırdı.

1 hafta önce SPOR

Onikişubat Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlediği Cumhuriyet Spor Şöleni ile spor tutkunu gençleri bir araya getiriyor. Spor Şöleni, kız ve erkek voleybol ile erkek futbol branşlarında 36 takımın katılımıyla büyük bir coşku içinde başladı.

1 hafta önce KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesi, 13 Ekim Pazar günü AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu ve AK Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen Hacıoğulları’nın katılımıyla gerçekleştirilecek programla Cahit Zarifoğlu Kültür Sanat Sezonu’na start verecek.

1 hafta önce KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Berdücesi Söyleşileri kapsamında Akademisyen – Yazar Doç. Dr. Canan Olpak Koç, 14 Ekim Pazartesi günü edebiyatseverlerle bir araya gelecek. NFK Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek söyleşiye tüm edebiyatseverler davet edildi.

1 hafta önce KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesinin Kütüphane Söyleşileri’nde bu hafta Yazar Dilek Eker Özyurt okurlarla bir araya gelecek. 14 Ekim Pazartesi günü NFK Halk Kütüphanesi’nde düzenlenecek söyleşiye tüm edebiyatseverler davet edildi.

1 hafta önce EKONOMİ

Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla 12 Ekim Cumartesi günü Piazza AVM’de birbirinden eğlenceli etkinlik ve gösteriler düzenlenecek. 13.00 – 16.00 saatleri arasında düzenlenecek etkinliklere tüm kız çocukları davet edildi.

1 hafta önce EKONOMİ

Büyükşehir Belediyesinin Sahne Maraş Tiyatro Okulu’nda yeni dönem ön kayıtları başladı. Büyükşehir Belediyesinin internet adresinden çevrimiçi yapılabilen başvurular 17 Ekim Perşembe gününe kadar devam edecek.

1 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, 10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü dolayısıyla Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi personelleri ve danışanlarına yönelik Menzelet Mesire Alanı’nda etkinlikler düzenledi.