6 gün önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta 16 yıl 20 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan firari hükümlü yakalandı.

6 gün önce GENEL

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Sanayimizin güçlenmesi ve daha güzel bir görünüme kavuşması adına ne gerekiyorsa yapmayı sürdüreceğiz. Esnafımızın her zaman yanındayız ve bu zorlu süreçte onların en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

6 gün önce SPOR

Kahramanmaraşlı görme engelli sporcu Ayhan Kaya, Kazakistan'da düzenlenen Dünya Görme Engelliler Halter Şampiyonası'nda dünya üçüncüsü oldu.

6 gün önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta bir vatandaş, arızalanan otomobilini beklenenden daha kısa sürede tamir edilince davul zurna eşliğinde oynayarak teslim aldı.

1 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

Fırat Görgel, “Bu bölgeye 150 Milyon TL’lik yatırımla yaklaşık 8 kilometrelik yeni güzergâh ve 2 köprü menfez kazandırıyoruz” dedi.

1 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depremlerinde hasar alan Tarihi Arslanbey Konağı’nın restorasyonuna başladı. Tarihi doku muhafaza edilerek gerçekleştirilen restorasyon uygulamalarının tamamlanmasıyla tarihi konak şehrin turizmine kazandırılacak.

1 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi Zabıtası, yeni eğitim öğretim yılında öğrenci servislerine yönelik denetimlerini sıkı bir şekilde sürdürüyor.

1 hafta önce KAHRAMANMARAŞ

2024 Emekliler Yılı dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi ve SGK İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde emekliler ilk olarak Malatya’ya kültür gezisine gönderildi.

1 hafta önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta çıkan hurdalık yangını itfaiye ekiplerince söndürüldü.

1 hafta önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta tonlarca ağırlıktaki beton duvar blokları taşıyan tır yan yattı. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.