5 gün önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat’ta Önsen ve Dönüklü mahallelerine yeni toplu taşıma araçlarını hizmete aldı. KahramanKart sistemiyle biniş yapılan araçların güzergâh ve hareket saatlerine Büyükşehir’in internet adresinden erişilebiliyor.

5 gün önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Türkoğlu Acil Durum Hastanesi’ne ulaşım sağlayan yaklaşık 2 kilometrelik yeni güzergâhı sıcak asfalt ile buluşturuyor.

5 gün önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Merkez İçmesuyu, Kanalizasyon ve Yağmursuyu İnşaatı Doğu Bölümü Projesi kapsamında Onikişubat ilçesi Saçaklızade Mahallesi’ne yaklaşık 1,5 kilometrelik yeni kanalizasyon hattı kazandırıyor. KASKİ koordinesinde yürütülen çalışmalarla Saçaklızade’nin altyapı sorunlarının giderilmesi hedefleniyor.

5 gün önce ÇEVRE

Kahramanmaraş’ta seyir halindeyken yola harç döküp ilerleyen beton mikseri sürücüsüne 106 bin lira cezai işlem uygulandı.

5 gün önce ÇEVRE

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Azerbaycan devleti tarafından yaptırılan Azerbaycan Mahallesi'ndeki binalar yükseliyor. Kaba inşaatların tamamlandığı alanlarda dış cephe boyama ve kaplama çalışmalarına geçildi.

6 gün önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclisi toplandı. Başkan Fırat Görgel başkanlığında gerçekleştirilen ve Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanan toplantıda, 8 gündem başlığı görüşülerek karara bağlandı.

6 gün önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Sebze ve Meyve Halimizde depremlerde yıkılan iş yerlerimiz vardı. Süreci ekibimizle hızlandırdık ve hamdolsun 1 aya kadar da teslime başlıyoruz. 40 Milyon TL’lik bir yatırım. Esnafımız da projeden memnun. Hayırlı olsun” dedi.

6 gün önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Özel Spor Otizm Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerini misafir etti. Üniformalarını giyerek İtfaiye Dairesi Başkanlığını ziyaret eden minik itfaiyeciler, mesleğe dair bilgiler edindi.

6 gün önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta bir bahçede çıkan yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

6 gün önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta beton döküm bölümünü kapatmadan ilerleyen mikserden yola harç döküldü. O anları cep telefonu ile görüntüleyen vatandaş, “Yolları mahvetti, dökerek gidiyor” diyerek tepkisini dile getirdi.