2 gün önce EKONOMİ

Kahramanmaraş’ta çiftçilerin en önemli geçim kaynaklarından biri olan şeker pancarının tarladan sofraya uzanan yolculuğu başladı.

4 gün önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Toptaş, “Geçen altı aylık süreçte de özellikle muhtarlarımızla devamlı istişare içerisinde kalıp Onikişubat’ımızın muhtelif yerlerindeki problemlerin çözülmesi noktasında çok büyük bir irade gösteriyoruz” dedi.

4 gün önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde otomobil ve traktörün çarpıştığı kazada otomobil sürücüsü ağır yaralandı

4 gün önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

4 gün önce GENEL

Kahramanmaraş'ta hizmete giren bir giyim mağazasının açılışında vatandaşlar izdihama neden oldu. Vatandaşlar, piyasa fiyatının altında satılan indirimli ürünleri alabilmek için birbiriyle yarıştı.

5 gün önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Pazarcık kırsalının yoğun güzergâhlarından 5 kilometrelik Tetirlik Grup Yolu’nu yeniliyor.

5 gün önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Göreve başladığımız günden itibaren muhtarlarımızla olan diyalog kanallarımızı en üst seviyeye çıkardık. Bugüne kadar 721 muhtarımızdan bizlere 4 bin 884 talep oldu. Bu taleplerin yaklaşık %45’i hızlıca karşılandı ve yatırım programına alındı" dedi.

5 gün önce SPOR

Onikişubat Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği Cumhuriyet Spor Şöleni'ni büyük bir coşkuyla sürdürüyor. Voleybol turnuvasının ardından, bu yıl 15 takımın katılımıyla futsal turnuvası başladı.

5 gün önce KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, AK Parti Onikişubat Gençlik Kolları Başkanlığı’nın organize ettiği ‘Gençlerle Biz Bize Buluşmaları’na katılarak gençlerle bir araya geldi. Gençlerin enerjisi ve yoğun katılımıyla siyaset, spor ve günlük yaşam üzerine keyifli sohbetler gerçekleştirildi.

5 gün önce KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, şehit öğretmen Yusuf Yurt’un kızı Gökçe için anlamlı bir doğum günü sürprizi gerçekleştirdi. Yurt’un aziz hatırasını yaşatmak ve Gökçe’yi mutlu etmek adına düzenlenen ziyarette Başkan Toptaş, minik Gökçe’yle yakından ilgilendi.