Kahramanmaraş Haberleri

Kahramanmaraş haberleri ve güncel Kahramanmaraş gelişmeleri, Kahramanmaraş ile ilgili tüm video, Kahramanmaraş fotoğrafları ve Kahramanmaraş haberleri Habermaras.com | Kahramanmaraş Haber Platformu - Maraş Haber - Son Dakika Maraş Haberleri sitemizde


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kış şartlarının ağırlığını hissettirdiği şu günlerde olası bir olumsuz duruma meydan vermemek adına çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

EĞİTİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından polis özel harekat ve askeri okulların özel yetenek sınavına girecek öğrenciler için sunduğu ücretsiz özel yetenek...

EĞİTİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin kültürel değerlerine sahip çıktığı anma programları devam ediyor.

Ahşap evdeki yangında yanarak öldü

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin engelliler için bastırdığı tanıtıcı kitap ve broşürler Büyükşehir Belediyesi Meclis üyelerine dağıtıldı.

ASAYİŞ

Kahramanmara valiliğinden önemli duyuru!

ASAYİŞ

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kahramanmaraş'ta 2'nci Zırhlı Tugay Komutanlığını denetledi, İtalyan Patriot Hava Savunma Bataryasını inceledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı “Yaşamınıza Hareket Katın, Sağlığa Adım Atın” Doğa Yürüyüşü kapsamında 1250 kişi yürüdü.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılının son meclis toplantısını 19 Aralık 2016 Pazartesi günü gerçekleştirdi.

YAŞAM

Kahramanmaraş'ın en farklı kafesi açıldı.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Gazi Recep Tayyip Erdoğan ın  "Dolarını Bozdur" çağrısı üzerine Osmanlı Ocakları kampanya başlattı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi (SUAH) personeli, Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci ile öğle yemeğinde...